ଆବଶ୍ୟକ ସାମଗ୍ରୀ
ପାଉଁରୁଟି ଖଣ୍ଡ – ୪ଟି
ଜିରା – ଅଳ୍ପ
ଲଙ୍କା ଗୁଣ୍ଡ – ଅଳ୍ପ
ରସୁଣ ବଟା – ୨ ଚାମଚ
ପିଆଜ – ୨ଟି
କଟା ସିମଲା ଲଙ୍କା – ଅଳ୍ପ
ବଟର – ଆବଶ୍ୟକ ପରିମାଣରେ
କଟା ଟମାଟୋ – ୧ଟି
ନୁଡ଼ୁଲ୍ସ ମସଲା – ଅଳ୍ପ
କଟା ଧନିଆ ପତ୍ର – ଅଳ୍ପ
ଲେମ୍ବୁ ରସ – ୧ ଚାମଚ
ଲୁଣ – ଆବଶ୍ୟକ ପରିମାଣରେ
ପ୍ରସ୍ତୁତି ପ୍ରଣାଳୀ – ପ୍ରଥମେ ଗ୍ୟାସରେ କଡ଼େଇ ବସାଇ ବଟର ପକାନ୍ତୁ। ଏହାପରେ ଏଥିରେ ଜିରା, ପିଆଜ ପକାଇ ଭାଜନ୍ତୁ। କିଛି ସମୟ ଭାଜି ହୋଇଗଲେ ଏଥିରେ ରସୁଣ ବଟା, ସିମଲା ଲଙ୍କା, ଟମାଟୋ, ଲଙ୍କା ଗୁଣ୍ଡ, ନୁଡୁଲ୍ସ ମସଲା , ଲୁଣ ପକାଇ ଭଲ ଭାବେ ଗୋଳାନ୍ତୁ। କିଛି ସମୟ ପରେ ଏଥିରେ ପାଉଁରୁଟି ଖଣ୍ଡ, ଲେମ୍ବୁରସ ପକାଇ ଗୋଳାଇ ଦିଅନ୍ତୁ। ଏବେ ଏକ ପାତ୍ରକୁ କାଢି ଧନିଆପତ୍ର ପକାଇ ସଜାଇ ଦିଅନ୍ତୁ। ପ୍ରସ୍ତୁତ ହୋଇଗଲା ମସଲା ବ୍ରେଡ଼।
ମସଲା ବ୍ରେଡ଼
Popular Categories



